Družine

Družina je tista naša primarna celica, ki nam daje varnost, ljubezen, zaupanje ter pripadnost in je velikokrat najmočnejši razlog in gonilo za naš trud in delovanje. Pomeni pa tudi odgovornost, zase in za druge.

Kot družina imate skupne cilje in želje in seveda jih želite uresničiti. Kdo pa vam lahko to prepreči! Hmm, nekateri nepredvidljivi dogodki pa res lahko to preprečijo. Saj veste, nekatere stvari v življenju lahko načrtujemo, na nekatere pa nimamo vpliva.

Obstaja veliko možnosti in razlogov, ki lahko vplivajo na družinski proračun in posledično IZPAD DOHODKA, kar pomeni, da potem ne moremo več zadovoljevati skupnih družinskih  potreb, ali pa smo »bognedaj« v finančno breme nekomu od svojih staršev ali sorodnikov, ali celo otrok.

Se vam je pojavilo kdaj vprašanje: Ali sem naredil(-a) vse potrebno, da zaščitim sebe in svojo družino v primeru izpada dohodka?

Da bi lahko to ugotovili, moramo skozi pomemben proces ugotavljanja ocene osebnih rizikov, ki sva ga na podlagi 13-letnih izkušenj in sodelovanja s številnimi zavarovalnimi hišami pripravila posebej za družine, kar pomeni, da se dogovorimo za srečanje, ena na ena, kjer vam podava strokovno oceno rizika in seveda pomagava poiskati rešitve za odprta vprašanja. Brezplačno! Ker nama je pomembno, da imate vse informacije, preden sprejemate kakršnekoli odločitve glede tega.

Tako za občutek, pa vam podajava nekaj ključnih vprašanj, na katera si lahko odgovorite.