Kariera in zaslužek

Poslovno priložnost ponujamo osebi, stari med 22 in 45 let, ki je prijazna in komunikativna, ima službo, pa ji ta plača ne zadošča, ki ima otroke in si želi lažje odplačevati kredit, privarčevati za dopust, več privoščiti zase in družino, enostavno pridelati več denarja in nima časa še dodatnih 8 ur delati za še eno plačo. Za samo nekaj dodatnih ur na teden, bi ta oseba zaslužila dodatnih 300 ali več EUR. Uvajanje in šolanje sta brezplačna. Če poznate koga, ki ustreza temu opisu ali ste se sami prepoznali, bomo zelo veseli vašega kontakta.

FLEKSIBILNOST

Ni določenega delovnega časa od 8.00 do 16.00, pač pa si sami naredite urnik. Lahko delate med vikendi in popoldne. Urnik lahko povsem prilagodite ostalim obveznostim. Prav zato pa je ta dejavnost lahko tudi odličen dodatni zaslužek.

NEOMEJEN POTENCIAL ZA ZASLUŽEK

Pomembnosti denarja ne smemo zanikati. Ko si kot svetovalec zgradite bazo strank in osvojite določene veščine, so možnosti za zaslužek neomejene.

V našem podjetju nudimo izobraževanja na seminarjih in seveda tudi preko e-izobraževalne platforme, da se naučite vseh veščin in pridobite dragoceno znanje, prav tako pa tudi licenco za opravljanja tega dela.

ZARES POMAGAMO LJUDEM

Veste, kako odličen občutek je, ko nas pokliče stranka in pove, da je zaradi zavarovanja finančno priskrbljena, bodisi po smrti partnerja ali pa po naravni katastrofi. Ljudje, ki so zboleli in so se pred tem zavarovali za hude bolezni, so izjemno zadovoljni, da jim ni treba skrbeti še za finance. Poznate koga, ki bi potreboval takšno varnost?

Ta poklic ljudem daje odlično prihodnost in finančno neodvisnost.

NIKOLI NI DOLGOČASNO

Vedno se učimo, spoznavamo nove ljudi in dobivamo nove priložnosti. Če imate radi druženje in ne marate sedeti v pisarni, potem je to definitivno poklic za vas.

HOČEMO, DA USPETE

Ekipa se vedno podpira, mentorji so fantastični in skupaj se veselimo vseh vaših uspehov. Seveda pa vas tudi spodbujamo pri morebitnih ovirah in vas usmerimo, da jih premagate.

Vse omejitve so ustvarjene v vaših glavah in mi vam pomagamo, da se jih znebite. Dobro je delati dobro in nekomu dati priložnost.