Posamezniki

Brez vas bi bil ta svet revnejši za eno posebno bitje, ki lahko veliko dobrega naredi zase in za druge, kaj pravite?

Naša življenja so dragocena in temu primerno jim moramo varovati. Da lahko živimo in zadovoljujemo svoje potrebe, potrebujemo denar.

Seveda, najprej je treba imeti službo ali svoj posel. O tej temi lahko najdete več podatkov na gumbku Kariera.

Ko imate torej službo, je pomembno, da vsako jutro vstanete, se uredite, pojeste zdrav zajtrk in že šibate v službo, ne? In potem z veseljem pričakujete dan, ko se vaš TRR napolni za znesek, ki mu pravimo plača. Lahko bi rekli, da je naše služenje denarja odvisno predvsem od ZDRAVJA.  Kaj pravite, je ZDRAVJE vaša vrednota?

Namreč, v primeru da ostanete doma, v bolniškem staležu, se to pozna tudi pri plači, kajne?

Obstaja veliko možnosti in razlogov, ki lahko vplivajo na naš IZPAD DOHODKA, kar pomeni, da potem ne moremo več zadovoljevati vseh svojih potreb, ali pa smo »bognedaj« v finančno breme nekomu od svojih staršev ali sorodnikov, ali celo otrok.

Se vam je pojavilo kdaj vprašanje: Ali sem naredil(-a) vse potrebno, da se zaščitim v primeru izpada dohodka?

Da bi lahko to ugotovili, moramo skozi pomemben proces ugotavljanja ocene osebnih rizikov, ki sva ga na podlagi 13-letnih izkušenj in sodelovanja s številnimi zavarovalnimi hišami pripravila posebej za posameznike, kar pomeni, da se dogovorimo za srečanje, ena na ena, kjer vam podava strokovno oceno rizika in seveda pomagava poiskati rešitve za odprta vprašanja. Brezplačno! Ker nama je pomembno, da imate vse informacije, preden sprejemate kakršnekoli odločitve glede tega.

Tako za občutek, pa vam podajava nekaj ključnih vprašanj, na katera si lahko odgovorite.